Your Cart

Δωρεάν Μεταφορικά εντός Αττικής υπό όρους!

Περισσότερα

έχετε απορίες?

📞 +30 210 2202706

📞 +30 2294 111029

📞 6977 225227

Social

Proskal, η Εταιρεία μας

Η διαδρομή της Proskal

 Είμαι ο Παύλος Τσαμουδάκης, ιδρυτής της Proskal και έμπειρος τεχνικός στο χώρο της οικοδομής.

Η εταιρεία  Proskal  ξεκίνησε τη διαδρομή της από τις αρχές του 1990. Το 1991 ξεκινά να δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό χώρο και συγκεκριμένα στο χώρο των επιχρισμάτων χρησιμοποιώντας μεταλλικές χαλύβδινες Σκαλωσιές με ξύλινα πατώματα τα οποία διατηρεί μέχρι το 2006.

Από το 1999 και μετά καθιερώνεται σαν μία δυναμική εταιρεία στο χώρο ενοικίασης Σκαλωσιών στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής με έδρα την περιοχή της Ραφήνας, εξελίσσοντας ασταμάτητα τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό της.

Το 2006 λανσάρει στην Ελληνική αγορά την πλάτη σύνδεσης μεταξύ των δύο πλαισίων με την ενσωματωμένη σκάλα πατέντα για την εύκολη πρόσβαση των εργαζομένων σε διαφορετικά επίπεδα η οποία θα θεωρηθεί αξεπέραστη έως και το 2015.

Κατόπιν συνεχών ερευνών ώστε η ενοικίαση της Σκαλωσιάς να γίνει πιο γρήγορη, πιο εύκολη και πιο ασφαλής θεωρούμε απαραίτητη τη μείωση του βάρους των σύγχρονων Σκαλωσιών παραδειγματιζόμενοι από τους Ευρωπαίους εταίρους μας.

Ύστερα από τρία χρόνια συνεχούς έρευνας με αρκετές επισκέψεις και πολλές συναντήσεις σε Ευρωπαϊκά εργοστάσια παραγωγής με Ευρωπαίους συναδέλφους μας καταλήξαμε στην επιλογή από Σκαλωσιές  πιο ελαφρές, πιο ασφαλής και πιο ανθρώπινες,  έτσι όσοι τις χειρίζονται να μην υποφέρουν από τα συνεχή φορτία και την καθημερινή ταλαιπωρία.

Η απόφαση ήταν μονόδρομος, η εταιρεία μας προμηθεύεται αλουμινένιες Σκαλωσιές που μειώνουν το καθημερινό φορτίο κατά 50% περίπου, προσφέρουν μεγαλύτερη διάρκεια στο χρόνο, έχουν μηδενικές φθορές ενώ παράλληλα έχουν τις ίδιες αντοχές με άλλες Σκαλωσιές.

Οι συνεργασίες της Proskal

Καταλήξαμε και υπογράψαμε τη συνεργασία μας το 2020 με την Πολωνική εταιρεία OLAN,  η οποία υπερκαλύπτει τις ανάγκες και τις προδιαγραφές της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας ενώ παράλληλα οι τιμολογήσεις της και κατ’ επέκταση το τελικό κόστος κινούνται σε πολύ λογικά επίπεδα.

Συνεχίζοντας την έρευνα και την πληροφόρηση γύρω από τον τομέα των μεταλλικών σκαλωσιών, αποφασίσαμε έπειτα από ατελείωτες ώρες διαβουλεύσεων πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο, το 2021 να προχωρήσουμε σε συνεργασία με την πορτογαλική εταιρεία CATARI. Επιλέγοντας την συγκεκριμένη εταιρεία επιθυμούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας και τη λύση των χαλύβδινων ικριωμάτων. Μια λύση σίγουρα πιο οικονομική η οποία αδιαπραγμάτευτα κρατάει όμως στα ίδια επίπεδα την ποιότητα, την ασφάλεια, την ευκολία και την άμεση εξυπηρέτηση της Proskal.

Η εταιρεία CATARI  θεωρείται στο χώρο της παραγωγής ικριωμάτων ένας μεσογειακός κολοσσός με ατελείωτες  δυνατότητες, αμέτρητες λύσεις και εξαιρετική ποιότητα που την καθιερωσε σαν μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής  ικριωμάτων στον παγκόσμιο χάρτη. Η αλήθεια είναι ότι μετά την επίσκεψη των τεχνικών μας στους χώρους της CATARI και εκτιμώντας από κοντά τα προϊόντα της η απόφαση ήταν άμεση και θετική. Το ίδιο ελπίζουμε και εμείς για εσάς μετά από μια επίσκεψη σας στο χώρο της Proskal.

Είμαστε υπερήφανοι που παρόλες τις αντίξοες συνθήκες και τις δύσκολες οικονομικά καταστάσεις που έχει περάσει η χώρα τα τελευταία χρόνια, η PROSKAL δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους ευρωπαίους συναδέλφους της και μπορεί να προμηθεύσει με άριστες  Σκαλωσιές την Ελληνική αγορά.

Η σελίδα της Proskal προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στο τομέα των μεταλλικών Ικριωμάτων,  μέσα από τα  άρθρα μας θα προσπαθήσουμε μαζί με τους συνεργάτες μου να προσφέρουμε έγκυρη ενημέρωση σχετικά με τις Σκαλωσιές. 

Δωρεάν μεταφορικά

Αττική αγορές €1500 άνω

Μεγάλη παρακαταθήκη

σε εξαρτήματα

Εγγύηση κατασκευαστή

χωρίς ψιλά γράμματα

100% Ασφαλείς αγορές

PayPal / MasterCard / Visa