Your Cart

Δωρεάν Μεταφορικά εντός Αττικής υπό όρους!

Περισσότερα

έχετε απορίες?

📞 +30 210 2202706

📞 +30 2294 111029

📞 6977 225227

Social

Proskal Σκαλωσιές μόνωση

Τύποι Iκριωμάτων προσόψεως

Στην Ευρώπη υπάρχουν τέσσερις τύποι Iκριωμάτων προσόψεως:

1/ Σκαλωσιές συστήματος πλαισίου

Ο πιο συνήθεις τύπος ικριώματος ο οποίος χρησιμοποιείται στην πατρίδα μας αλλά και γενικά σε όλη την Ευρώπη, είναι ο τύπος συστήματος πλαισίου ο οποίος περιλαμβάνει περιορισμένο αριθμό εξαρτημάτων στενό πλαίσιο και σταθερή διπλή κουπαστή (πλάτη). Παρέχει εξαιρετική ασφάλεια στον εργαζόμενο. Προτιμάτε από τους τεχνικούς για την ταχύτατη συναρμολόγηση της, το μεγάλο φάσμα έργων που μπορεί να εξυπηρετήσει, την εύκολη μηχανική ανύψωση της (αλουμινίου) και την μεταφορά της.

2/ Σκαλωσιές τύπου Ροζέτας

Αυτός ο τύπος ικριώματος ο οποίος βασίζεται την πολυκατευθυντικότητα του είναι ο τύπος ο οποίος συναρμολογείται από μεμονωμένα προκατασκευασμένα στοιχεία τα οποία δίνουν στον τεχνικό άπειρες δυνατότητες έτσι ώστε να προσαρμόσει το σύστημα με ακρίβεια σε οποιαδήποτε ανάγκη του έργου. Τα τελευταία χρόνια η αρθρωτή σκαλωσιά όπως πολλοί ονομάζουν αποκτά και αυτή ανάλογα με τον τύπο εργασίας και την πολυπλοκότητα κάθε έργου το κοινό της. Χρησιμοποιείται σε έργα με υψηλές απαιτήσεις τεχνικής και πολυμορφίας.

3/ Παραδοσιακά ικριώματα κατασκευασμένα από σωλήνες και εξαρτήματα

Είναι το παλαιό σύστημα ικριωμάτων το οποίο πλέον εκτός από το Ηνωμένο Βασίλειο δεν χρησιμοποιείται πουθενά. Σπανίως εμφανίζεται σε κάποιες άλλες χώρες της Ευρώπης. Είναι το πιο χρονοβόρο σύστημα απαιτεί αρκετές ώρες συναρμολόγησης από πολύ εξειδικευμένους τεχνικούς. Πλεονέκτημα του θεωρείται η δυνατότητα να πάρει όποια μορφή επιθυμεί ο τεχνικός . Στη χώρα μας σπανίως χρησιμοποιούνται αυτά τα ικριώματα. Το μόνο που χρησιμοποιείται είναι κάποια εξαρτήματα τους με την προϋπόθεση οι σωλήνες να είναι ίδιας διατομής.

4/ Μη τυποποιημένα ικριώματα

Αυτός ο τύπος σκαλωσιάς θεωρείται απλούστερος τύπος επειδή το σύστημα αποτελείται από δύο πλαίσια τύπου κουτιού δύο ζεύγη σταυρό των ράβδων (χιαστά) και τέσσερις ακίδες αρθρώσεις. Τα συγκεκριμένα ικριώματα εμφανίζονταν τα παλαιότερα χρόνια και στη χώρα μας σιγά-σιγά όμως αντικαταστάθηκαν από τα ικριώματα πλαισίου τύπου U-τύπου Ο και εμφανίζονται μόνο σε περιοχές της Ασίας. Για το λόγο αυτό ονομάζονται και κίτρινα ικριώματα.

Δωρεάν μεταφορικά

Αττική αγορές €1500 άνω

Μεγάλη παρακαταθήκη

σε εξαρτήματα

Εγγύηση κατασκευαστή

χωρίς ψιλά γράμματα

100% Ασφαλείς αγορές

PayPal / MasterCard / Visa