Your Cart

Δωρεάν Μεταφορικά εντός Αττικής υπό όρους!

Περισσότερα

έχετε απορίες?

📞 +30 210 2202706

📞 +30 2294 111029

📞 6977 225227

Social

proskal catari

Τι κερδίζουμε αγοράζοντας καινούργιες σύγχρονες Ευρωπαϊκές σκαλωσιές

Ευρωπαϊκές Σκαλωσιές Proskal

Ας μην κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας, οι εποχές που ζούμε είναι αρκετά δύσκολες οικονομικά, αλλά στην Proskal αυτό που μετράει είναι η ποιότητα και οι λεπτομέρειες της σκαλωσιάς πραγματικά. Πολλοί μπορεί να μπουν στον πειρασμό για την εξοικονόμηση λίγων ευρώ να αγοράσουν μεταχειρισμένες ευρωπαϊκές σκαλωσιές ή καινούργιες αμφιβόλου ποιότητας και κατασκευαστή για να μειώσουν το κόστος, όμως πιο κάτω θα προσπαθήσω να σας αναλύσω ότι η επιλογή αγοράς οικονομικότερων  εργαλείων και μέσων  έχει πραγματικό αντίκτυπο στην ασφάλεια και στην παραγωγικότητα της εργασίας σας.

Σε εργασίες ύψους πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι η σκαλωσιά μας είναι σταθερή, δυνατή, στιβαρή  και ικανοποιεί στο έπακρο το σκοπό για τον οποίο την έχουμε επιλέξει. Σε αυτές τις εργασίες δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, έτσι  επιλέγουμε ικριώματα τα οποία είναι κατασκευασμένα με υψηλής αντοχής υλικά. Ένα σωστό και ποιοτικό ικρίωμα επιτρέπει στον ιδιοκτήτη του να εκμηδενίζει τους κινδύνους τραυματισμού και να παρέχει ασφαλές περιβάλλον εργασίας τόσο στους τεχνικούς συναρμολόγησης όσο τους τεχνικούς εργασιών.

Για τους μικρούς επιχειρηματίες που προσπαθούν να παραμείνουν ανταγωνιστικοί στην αγορά ικριωμάτων, ή για αυτούς που σκέφτονται να ξεκινήσουν τώρα την επιχειρηματική τους δράση σε αυτό το χώρο ίσως το αρχικό κόστος  για την αγορά καινούργιου εξοπλισμού ακούγεται λίγο υψηλό. Εάν όμως υπολογισετε σωστά όλα τα έξοδα και το πόσα χαλάτε κάθε χρόνο στο συγκεκριμένο κλάδο θα διαπιστώσετε ότι μακροπρόθεσμα η οικονομική απόσβεση της σκαλωσιάς επιτυγχάνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα, ειδικά όταν χρησιμοποιούμε τα ικριώματα σε τακτικά χρονικά διαστήματα. Έπειτα ας μην ξεχνάμε ότι μία σωστή και ποιοτική σκαλωσιά μπορεί και διατηρεί την αξία της για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Αγορά και πώληση Σκαλωσιάς

Υπάρχουν αρκετοί πελάτες της εταιρείας μας που αν αποφασίσουν να πουλήσουν τα εργαλεία τους θα ανακτήσουν ένα μεγάλο μέρος της αρχικής τους δαπάνης. Πολλοί επιλέγουν την αγορά μεταχειρισμένων ικριωμάτων από το εξωτερικό η οποία θεωρητικά φαίνεται μία έξυπνη λύση με σκοπό  να μειωθεί το αρχικό κόστος αγοράς,  Πρέπει όμως να γνωρίζουν ότι ο εξοπλισμός μπορεί να έχει μικρό χρονικό διάστημα εργασίας (παλαιός), να μην έχει συντηρηθεί σωστά, να μην είναι λειτουργικός και να μην γνωρίζουμε ποιος είναι ο κατασκευαστής του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνολικά και να ψάχνουμε άδικα να αντικαταστήσουμε τμήματα του για να τον κάνουμε λειτουργικό. Σε αντίθεση αγοράζοντας σκαλωσιές νέας τεχνολογίας και ποιότητας από την Proskal βλέπετε ακριβώς τι αγοράζετε, επιλέγετε ακριβώς ότι επιθυμείτε μέσα από την τεράστια γκάμα των προϊόντων μας και λαμβάνεται μία ολοκληρωμένη υποστήριξη και εγγύηση από τους τεχνικούς μας.

Οι ποιοτικές σκαλωσιές έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ευκολία εγκατάστασης και τη μείωση του χρόνου συναρμολόγησης μέσω έξυπνων εξαρτημάτων που επιτρέπουν στον εργαζόμενο να κινείται πιο παραγωγικά, ενώ ταυτόχρονα εργάζεται με μεγαλύτερη ασφάλεια εξυπηρετώντας τα χρονοδιαγράμματα των έργων.

Τέλος η αγορά ποιοτικών ικριωμάτων από έναν αξιόπιστο προμηθευτή και από έναν έμπειρο ειδικό του κλάδου όπως ο ιδιοκτήτης της Proskal, σημαίνει τεχνική και πρακτική υποστήριξη αφού προτείνει εξαιρετικές λύσεις μοιράζοντας την τεχνογνωσία του μαζί σας. Μία τεχνογνωσία η οποία είναι ικανή να σας βοηθήσει  να εξασφαλίσετε τη μέγιστη απόδοση των ικριωμάτων μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Δωρεάν μεταφορικά

Αττική αγορές €1500 άνω

Μεγάλη παρακαταθήκη

σε εξαρτήματα

Εγγύηση κατασκευαστή

χωρίς ψιλά γράμματα

100% Ασφαλείς αγορές

PayPal / MasterCard / Visa