Your Cart

Δωρεάν Μεταφορικά εντός Αττικής υπό όρους!

Περισσότερα

έχετε απορίες?

📞 +30 210 2202706

📞 +30 2294 111029

📞 6977 225227

Social

Σκαλωσιά τύπου U

Σκαλωσιές Τύπου U

Οι σκαλωσιές τύπου U είναι ένα πλαισιωτό ικρίωμα με εξαρτήματα που παρέχουν γρηγoρη, απλή και αποτελεσματική συναρμολόγηση. Η μεγάλη γκάμα των αξεσουάρ εξασφαλίζει την εύκολη προσαρμογή της σκαλωσιάς σε προσόψεις εξωτερικών και εσωτερικών χώρων.

Τα πλαίσια της σκαλωσιάς συνήθως είναι 73 πόντους πλάτος (η μέτρηση γίνεται από κέντρο σωλήνας σε κέντρο σωλήνας) με ύψος 2 μέτρα ενώ την ασφάλεια διασφαλίζουν προστατευτικά κιγκλιδώματα δύο τύπων είτε με τραβέρσες είτε με διπλή κουπαστή και δια γωνίες. Τα κιγκλιδώματα της σκαλωσιάς κυμαίνονται από 73 εκ. έως και 307 εκ ενώ για να αυξηθεί το μήκος του ικριώματος προσθέτουμε νέα πλαίσια τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με τα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Για να αυξήσουμε το ύψος της σκαλωσιάς προσθέτουμε πλαίσια στις κορυφές των υπαρχόντων πλαίσιων ενώ με τά διαγώνια στηρίγματα προσθέτουμε μεγάλη ακαμψία στο ικρίωμα. Υπάρχουν πολλών ειδών ανταλλακτικά έτσι ώστε να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τη σκαλωσιά μας ώστε να μας εξυπηρετεί, ακόμα και στις πιο σύνθετες προσόψεις. Στη σκαλωσιά τύπου U υπάρχει επίσης δυνατότητα χρησιμοποίησης εξωτερικού κλιμακοστασίου όχι όμως με τα τυπικά εξαρτήματα.

Συνήθως η σύνδεση μεταξύ των επιπέδων της σκαλωσιάς γίνεται με εσωτερική σκάλα ανοίγοντας και κλείνοντας μία ανθρωποθυρίδα για καλύτερη εξυπηρέτησή. Οι σκαλωσιές τύπου U και τα εξαρτήματα τους έχουν σχεδιαστεί για την εύκολη, γρηγόρη και αποτελεσματική ροή εργασίας χωρίς τη χρησιμοποίηση ειδικών εργαλείων ούτε καν σφυριού.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οικιακό περιβάλλον μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, εμπορικό βιομηχανικό περιβάλλον αφού μπορούν να εξυπηρετήσουν εργασίες όπως το κτίσιμο, το σοβάτισμα, η βαφή, η θερμοπρόσοψη,και η επένδυση μιας τοιχοποιίας. Πρόκειται για πιστοποιημένο σύστημα ικριώματος το οποίο διατίθεται σε ατσάλινη ή αλουμινένια μορφή.

Ο λόγος που οι Σκαλωσιές Τύπου U έχουν γίνει το πιο διαδεδομένο σύστημα στην Ευρώπη είναι ο εύκολος χειρισμός, η ασυναγώνιστη ταχύτητα συναρμολόγησης, η εξαιρετική ασφάλεια που προσφέρει στον εργαζόμενο, και η λογική τιμή.

Τέλος θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας τις σκαλωσιές με ρόδες οι οποίες είναι ιδανικές για εσωτερικούς χώρους.

Δωρεάν μεταφορικά

Αττική αγορές €1500 άνω

Μεγάλη παρακαταθήκη

σε εξαρτήματα

Εγγύηση κατασκευαστή

χωρίς ψιλά γράμματα

100% Ασφαλείς αγορές

PayPal / MasterCard / Visa