Your Cart

Δωρεάν Μεταφορικά εντός Αττικής υπό όρους!

Περισσότερα

έχετε απορίες?

📞 +30 210 2202706

📞 +30 2294 111029

📞 6977 225227

Social

PROSKAL ALUMINIUM

Σκαλωσιές Αλουμινίου, ποια είναι τα πλεονεκτήματα

Κατασκευές, ανακαινίσεις δωματίων, ανανέωση της πρόσοψης, καμία από αυτές τις δραστηριότητες δεν είναι πλήρης χωρίς τον εξοπλισμό που επιτρέπει την επίτευξη των ψηλών τμημάτων της τοιχοποιίας. Αυτός ο τύπος δομής περιλαμβάνει σκάλες με μικρή πλατφόρμα, καθώς και αρθρωτές σκαλωσιές.

Σκαλωσιές Αλουμινίου

Η σκαλωσιά είναι συνήθως μια κατασκευή από χάλυβα ή αλουμίνιο, χάρη στην οποία είναι δυνατή η ασφαλής εκτέλεση έργων κατασκευής, βαφής, συντήρησης ή επισκευής, που συχνά βρίσκονται σε σημαντικά ύψη. Οι σκαλωσιές από αλουμίνιο χρησιμοποιούνται συχνότερα επειδή το βάρος της είναι χαμηλότερο από αυτό των σκαλωσιών από χάλυβα, ενώ η αντοχή και η αντίσταση και των δύο τύπων μετάλλων είναι συγκρίσιμες.

Για ειδικές περιπτώσεις υπάρχει η επιλογή για σκαλωσιά με ρόδες, χάρη στις οποίες μπορεί να μετακινηθεί ολόκληρη η δομή της σκαλωσιάς χωρίς να χρειάζεται αποσυναρμολόγηση.

Χαρακτηριστικά της σκαλωσιάς

Οι σκαλωσιές από αλουμίνιο είναι μια προσωρινή κατασκευή στο κτίριο και χρησιμοποιείται κυρίως για να διευκολύνει το έργο των εργαζομένων που εκτελούν τις εργασίες που τους έχουν ανατεθεί πολύ πάνω από το επίπεδο του δαπέδου. Για το σκοπό αυτό, εγκαθίστανται σκαλωσιές αλουμινίου, χωρισμένες με αλουμινένιες πλατφόρμες, στις οποίες μπορείτε να τοποθετήσετε τα απαραίτητα εργαλεία και αξεσουάρ που είναι απαραίτητα για τέτοιου είδους εργασίες.

Μεταξύ των πλατφορμών υπάρχει ένα άνοιγμα με σκάλα (ανθρωποθυρίδα) που σας επιτρέπει να κατεβείτε ή να ανεβείτε αξιοποιώντας όλα τα επίπεδα.

Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση δομών αλουμινίου

Η συναρμολόγηση σκαλωσιών από αλουμίνιο δεν είναι περίπλοκη, αλλά πρέπει να αναληφθεί από άτομα εκπαιδευμένα σε τέτοιου είδους εργασίες ή ο χειριστής-εγκαταστάτης να ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες του κατασκευαστή. Η λανθασμένη προσαρμογή των στοιχείων ή η ακατάλληλη χρήση της σκαλωσιάς μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρό ατύχημα ή και απώλεια ζωής. Η συναρμολόγηση και η αποσυναρμολόγηση καθώς και η λειτουργία πρέπει να πραγματοποιούνται με αυστηρή τήρηση των κανόνων υγείας και ασφάλειας και τη μέγιστη προσοχή.

Ενοικίαση σκαλωσιών αλουμινίου

Η εταιρεία Proskal είναι ένας αξιόπιστος διανομέας εξοπλισμού κατασκευής και ανακαίνισης και το εύρος των δραστηριοτήτων της εταιρείας καλύπτει ολόκληρο το έδαφος της Ελλάδος.

Η εταιρεία νοικιάζει επίσης βοηθητικό εξοπλισμό κατασκευής, ο οποίος περιλαμβάνει σκαλωσιές από αλουμίνιο.

Οι σκαλωσιές από αλουμίνιο που προσφέρει η Proskal είναι υπογεγραμμένες με το λογότυπο κατασκευάστριας εταιρείας, το οποίο είναι συνώνυμο με την υψηλότερη ποιότητα και ασφάλεια χρήσης. Η προτεινόμενη σκαλωσιά είναι ιδανική τόσο για ψηλά όσο και για χαμηλά επίπεδα.

Η ευκολία επέκτασης μεμονωμένων δαπέδων σκαλωσιάς επιτρέπει γρήγορη εργασία, και η δυνατότητα μετακίνησης ολόκληρης της δομής από μέρος σε μέρος διευκολύνει και βελτιώνει κάθε δραστηριότητα.

Κάθε σκαλωσιά αλουμινίου που προσφέρει η Proskal διαθέτει πιστοποιητικό χρήσης ασφαλείας και τις απαραίτητες εγκρίσεις που επιτρέπουν τον εξοπλισμό για κατασκευαστικές εργασίες.

Δωρεάν μεταφορικά

Αττική αγορές €1500 άνω

Μεγάλη παρακαταθήκη

σε εξαρτήματα

Εγγύηση κατασκευαστή

χωρίς ψιλά γράμματα

100% Ασφαλείς αγορές

PayPal / MasterCard / Visa