Your Cart

Δωρεάν Μεταφορικά εντός Αττικής υπό όρους!

Περισσότερα

έχετε απορίες?

📞 +30 210 2202706

📞 +30 2294 111029

📞 6977 225227

Social

Κήπος και Σκαλωσιά

Σκαλωσιά για κηπουρούς, πολύτιμο εργαλείο

Σκαλωσιά και κηπουρική δύο έννοιες που πολλοί θα αναρωτηθούν για ποιο λόγο μπορούν να συνεργαστούν. Αφού τα ικριώματα ασχολούνται συνήθως με ύψη ενώ η κηπουρική ασχολείται συνήθως στο έδαφος. Κι όμως αυτές οι δύο έννοιες πολλές φορές πρέπει να συναντηθούν για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα πολύ κήποι έχουν διαφορετικές απαιτήσεις από τα παλαιότερα χρόνια π.χ.ψηλά δέντρα, ψηλά κλαδέματα, τέλεια αλφάδιασμα φυτών κάτω από εξαιρετικά περίεργες συνθήκες τις οποίες οι κηπουροί καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Αρκετές φορές οι κηπουροί χρησιμοποιούν σκάλες, ένα τρόπο επικίνδυνο επειδή τα εδάφη τα οποία εργάζονται δεν είναι ίσια, ενώ παράλληλα στα χέρια τους συχνά κρατούν επικίνδυνα εργαλεία. Δυστυχώς όμως τα τελευταία χρόνια όπως προ είπα οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί αρκετά, τα ύψη έχουν μεγαλώσει και η δυσκολία της δουλειάς τους έχει αυξηθεί, προτιμούν να εγκαθιστούν μία σκαλωσιά με αποτέλεσμα την γρηγορότερη, σωστότερη και ασφαλέστερη δουλειά εργασία τους.

Τα σημερινά εργαλεία ικριωμάτων με την εξέλιξη και τη μορφή που έχουν αποκτήσει είναι φιλικά προς τον χειριστή ελαφριά και ευκολόχρηστα.

Βλέποντας αυτή την εξέλιξη οι κηπουροί κατάλαβαν ότι αποκτώντας κάποια λίγα τεμάχια σκαλωσιάς θα επιτύχουν γρηγορότερα και καλύτερα αποτελέσματα στην εργασία τους. Αρκετοί από αυτούς έχουν ξεκινήσει την αγορά κάποιων εξειδικευμένων ικριωμάτων με σκοπό να συνεχίσουν τις αγορές τους ανάλογα με τις ανάγκες τους και τις απαιτήσεις των πελατών τους.

Δωρεάν μεταφορικά

Αττική αγορές €1500 άνω

Μεγάλη παρακαταθήκη

σε εξαρτήματα

Εγγύηση κατασκευαστή

χωρίς ψιλά γράμματα

100% Ασφαλείς αγορές

PayPal / MasterCard / Visa