Your Cart

Δωρεάν Μεταφορικά εντός Αττικής υπό όρους!

Περισσότερα

έχετε απορίες?

📞 +30 210 2202706

📞 +30 2294 111029

📞 6977 225227

Social

Σκαλωσιά προσοψης

Πώς τοποθετούμε μία Σκαλωσιά Πρόσοψης

Η Σκαλωσιά Πρόσοψης είναι προσωρινή κατασκευή την οποία χρησιμοποιούν επαγγελματίες και ερασιτέχνες για εργασίες που πρέπει να υλοποιηθούν σε ύψη. Οι Σκαλωσιές αυτές είναι μεταλλικές κατασκευές που εξοπλίζονται με μεταλλικά μαδέρια ή πλατφόρμες και χρησιμοποιούνται για την κυκλοφορία εργαζομένων, υλικών και εξοπλισμού. Βοηθώντας την εκτέλεση εργασιών σε μεγάλα ύψη αρκετές φορές χρησιμοποιούνται για την προστασία εργαζομένων στα τελευταία επίπεδα των κτιρίων π.χ. στέγες ταράτσες κλπ. ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην  αποφυγή  πτώσης αντικειμένων πού χρησιμοποιούνται για την ολοκλήρωση των εργασιών, όταν αυτές πραγματοποιούνται σε κεντρικά σημεία με έντονη διέλευση πεζών ή αυτοκινήτων.

Πιστοποιητικό εγκαταστάτη Σκαλωσιάς

Οι εργαζόμενοι πού θα απασχοληθούν για την εγκατάσταση και απεγκατάσταση των ικριωμάτων θα πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικό εγκαταστάτη για εργασίες σε ύψος, να έχουν πάρει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα  που ορίζει ο νόμος για την ασφάλεια εργασιών σε ύψος, ενώ ο εξοπλισμός τους πρέπει να είναι άρτιος και καλοδιατηρημένος.Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι η εμπειρία των τεχνικών παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην  επιτυχή ολοκλήρωση της εργασίας.

Τα άτομα που θα εργαστούν στη συναρμολόγηση αποσυναρμολόγηση  του ικριώματος θα πρέπει να φέρουν υποχρεωτικά των κάτωθι εξοπλισμό:

1/ Αεριζόμενο προστατευτικό κράνος ABS με ιμάντα για το πηγούνι

2/ Υποδήματα κλάσης S3 με ανθεκτικότητα στο τρύπημα, στην ολίσθηση ενώ το σημείο στα δάκτυλα πρέπει να είναι ενισχυμένο

3/ Ζώνη ασφαλείας τεσσάρων ή έξι σημείων με ιμάντα περίπου 2 μέτρων και απαραίτητο αμορτισέρ 

4/ Για τους κυκλοφορούντες στα κάτω σημεία της σκαλωσιάς υποχρεωτικά  ένδυση με ανακλαστήρες
5/ Προαιρετικά καλό θα είναι οι εργαζόμενοι ειδικά στην αποσυναρμολόγηση της σκαλωσιάς, να χρησιμοποιούν γάντια και γυαλιά γιατί ο όγκος από σκόνες και μπάζα  είναι αυξημένος.

Τέλος όλο το εργατοτεχνικό προσωπικό που θα συναρμολόγηση ή αποσυναρμολόγηση τη σκαλωσιά όσο και οι χρήστες αυτής καλό θα είναι, να διαθέτουν εν ισχύ ιατρικό πιστοποιητικό το οποίο τους επιτρέπει να εργάζονται σε εργασίες με ύψος μεγαλύτερο  από 3 μέτρα.

Δωρεάν μεταφορικά

Αττική αγορές €1500 άνω

Μεγάλη παρακαταθήκη

σε εξαρτήματα

Εγγύηση κατασκευαστή

χωρίς ψιλά γράμματα

100% Ασφαλείς αγορές

PayPal / MasterCard / Visa