Your Cart

Δωρεάν Μεταφορικά εντός Αττικής υπό όρους!

Περισσότερα

έχετε απορίες?

📞 +30 210 2202706

📞 +30 2294 111029

📞 6977 225227

Social

proskal skala

Πώς να επιλέξετε σκαλωσιές από αλουμίνιο.

Η σκαλωσιά αλουμινίου είναι μια ανθεκτική, άφθαρτη και ελαφριά κατασκευή.

Για το λόγο αυτό, μαζί με τα αξεσουάρ της δημιουργούν ένα ασφαλές και συμπαγές σύνολο ικανό να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε εργασία σε ύψος. Η εξέλιξη και οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούν οι πιστοποιημένες εταιρείες παραγωγής εγγυώνται μια σταθερή και άνετη εργασία.

Οι σκαλωσιές από αλουμίνιο είναι ανθεκτικές σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, γεγονός που εγγυάται τη μακροχρόνια χρήση τους χωρίς την παραμικρή συντήρηση. Επιπλέον είναι βολικές για χρήση, μεταφορά και αποθήκευση.

Πώς να επιλέξετε σκαλωσιές αλουμινίου;

Η επιλογή της σκαλωσιάς εξαρτάται από τον τύπο της εργασίας που εκτελείται, η οποία μπορεί να γίνει σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Εάν εργάζεστε σε σημαντικά ύψη, πρέπει να επιλέξετε σκαλωσιές με μεγάλο ύψος εργασίας και εάν σχεδιάζετε εργασίες βαφής ή συναρμολόγησης σε χαμηλά κτίρια, θα πρέπει να αποκτήσετε εξοπλισμό κατάλληλο για χαμηλότερα ύψη.

Εάν θέλετε να νοικιάσετε σκαλωσιές, είναι καλύτερο να αναθέσετε την επιλογή του σε μια εξειδικευμένη εταιρεία που θα ταιριάζει απόλυτα με τον τύπο της εργασίας που θα εκτελεστεί.

Μπορείτε να νοικιάσετε ένα κινητό ικρίωμα για οικοδομικές εργασίες, ανελκυστήρα εμπορευμάτων για τη μεταφορά αγαθών ή ειδικές κατασκευές για εργασία σε αποθήκες και βιομηχανικές αίθουσες.

Δωρεάν μεταφορικά

Αττική αγορές €1500 άνω

Μεγάλη παρακαταθήκη

σε εξαρτήματα

Εγγύηση κατασκευαστή

χωρίς ψιλά γράμματα

100% Ασφαλείς αγορές

PayPal / MasterCard / Visa