Your Cart

Δωρεάν Μεταφορικά εντός Αττικής υπό όρους!

Περισσότερα

έχετε απορίες?

📞 +30 210 2202706

📞 +30 2294 111029

📞 6977 225227

Social

CATARI

Οι πρόσφατες εξελίξεις στην παραγωγή της Catari

Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός της παραγωγής για βιομηχανικές εργασίες στην Catari.

Η τεχνολογική καινοτομία

Η καινοτομία αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα που μπορεί να διαφοροποιήσει μια εταιρεία από τους ανταγωνιστές της διευρύνοντας την επιχειρηματική της δραστηριότητα. Η ενημέρωση σχετικά με την ανανέωση και την εξέλιξη διαδικασιών που θεωρούνταν ότι γίνονται χειροκίνητα και σήμερα έχουν αυτοματοποιηθεί με άριστα αποτελέσματα, αποτελεί κοινό στόχο τον οποίο οι κορυφαίες εταιρείες προσπαθούν να επιτύχουν.

Η νοοτροπία αυτή διαδραματίζει κεντρικό ρόλο για όσους επιδιώκουν να βελτιώσουν την απόδοση και την ταχύτητα της παραγωγής. Στην Catari, η καινοτομία και η βελτίωση των προϊόντων μας μέσω της αναζήτησης νέων τεχνολογιών και της αναβάθμισης των εγκαταστάσεων παραγωγής μας, αποτελεί πρώτη μας προτεραιότητα. Κάθε χρόνο η εταιρεία μας αναζητά τις πιο καινοτόμες λύσεις σε αυτόν τον τομέα, ώστε να συμβαδίζει με τις σύγχρονες τάσεις αυξάνοντας παράλληλα τον ήδη μεγάλο όγκο παραγωγής. Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα στην Catari Indústria, στα κεντρικά γραφεία του ομίλου μας καθώς και στον τόπο παραγωγής όλου του εξοπλισμού ικριωμάτων πριν αποσταλεί σε όλον τον κόσμο.

Αναφέροντας ενδεικτικά ορισμένες από αυτές τις καινοτομίες, ένα νέο σετ αποτύπωσης υψηλής απόδοσης, μηχανές μορφοποίησης σε κυλίνδρους και μηχανές συγκόλλησης, χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή L³ χαλύβδινων σανιδωμάτων για ικριώματα, προκειμένου να παρέχουν καλύτερη και πιο ασφαλή εμπειρία εντός του χώρου εργασίας του ικριώματος. Η αναθεωρημένη διαδικασία παραγωγής περιλαμβάνει μια σειρά από αυτοματοποιημένους σταθμούς διαμόρφωσης και καταλήγει σε ένα ρομπότ συγκόλλησης με αντίσταση, όπου πραγματοποιείται συγκόλληση των άκρων στο σώμα του τεμαχίου, χωρίς χειροκίνητη διαδικασία πριν υποβληθεί σε λουτρό επιψευδαργύρωσης ως ολόκληρο εξάρτημα.

Συνεχής Βελτίωση

Ταυτόχρονα επιδιώκεται βελτίωση σε καθημερινή βάση με την εφαρμογή νέων σταθμών συγκόλλησης με ρομποτικούς βραχίονες και αυτόματη περιστροφή. Όλα αυτά θα ανοίξουν τον δρόμο για την προώθηση μιας ολοκαίνουριας σειράς ασφαλών προϊόντων, επιτρέποντας μια πολύ ανταγωνιστική τιμολόγηση και βελτιώνοντας παράλληλα την ποιότητα. Μια ακόμα εν εξελίξει μελέτη έργου που στοχεύει στη βελτίωση, θα έχει ως αποτέλεσμα τον επανασχεδιασμό της συναρμογής και συναρμολόγησης των μοχλών Catari US ®, μετατρέποντας μια σειρά από διάφορες χειροκίνητες διαδικασίες σε μια εκσυγχρονισμένη και αποτελεσματική διαδικασία με προσοχή στη λεπτομέρεια. Από ολόκληρη τη διαδικασία καθαρισμού και συναρμολόγησης βοηθητικών μερών μέχρι την εφαρμογή αυτοκόλλητου σήματος.

Δωρεάν μεταφορικά

Αττική αγορές €1500 άνω

Μεγάλη παρακαταθήκη

σε εξαρτήματα

Εγγύηση κατασκευαστή

χωρίς ψιλά γράμματα

100% Ασφαλείς αγορές

PayPal / MasterCard / Visa