Your Cart

Δωρεάν Μεταφορικά εντός Αττικής υπό όρους!

Περισσότερα

έχετε απορίες?

📞 +30 210 2202706

📞 +30 2294 111029

📞 6977 225227

Social

proskal monotica

Μονώσεις Monotica: Η συνεργασία με την Proskal

Φιλοξενούμε το παρακάτω άρθρο της εταιρίας “Μονώσεις Monotica”, την οποία και ευχαριστούμε για την εκτίμηση και την άριστη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια.


Όπως γνωρίζουμε οι μονώσεις ταρατσών και οι εξωτερικές θερμομονώσεις κτιρίων είναι εφαρμογές μέγιστης σημασίας και απαιτούν πρόσθετα μέτρα ασφαλείας, ιδίως όταν απαιτείται η πρόσθετη χρήση σκαλωσιών.

Αναγκαιότητα σκαλωσιάς στις μονώσεις

Μέσα από την πορεία μας στο χρόνο αντιληφθήκαμε την αναγκαιότητα και σημασία  των σωστών προδιαγραφών  μιας σκαλωσιάς, είτε πρόκειται για την εγκατάσταση αυτής, είπε για τα εξαρτήματα και αξεσουάρ που την απαρτίζουν.

Έχοντας στο παρελθόν εφαρμόσει μονώσεις σε κτίρια που απαιτούν σκαλωσιές, λόγω επικινδυνότητας των εφαρμογών έχουμε απευθυνθεί σε αρκετούς επαγγελματίες τοποθέτησης σκαλωσιών στην ελληνική αγορά.

Η ελληνική αγορά υστερεί σε πρότυπα ασφαλείας σκαλωσιών

Μπορούμε να πούμε ότι η χώρα μας στο κομμάτι αυτό δεν λαμβάνει όλα τα απαιτούμενα μέτρα και ελέγχους για προδιαγραφές σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, με αποτέλεσμα οι επαγγελματίες του χώρου να μην εφαρμόζουν σωστά πρότυπα ασφαλείας τοποθετησης – στήριξης  και επιλογής των εξαρτημάτων. 

Καταλήξαμε στους ειδικούς μετά από πολλές αναζητήσεις

Για το λόγο αυτό η εταιρεία μας στα τριάντα χρόνια πορείας της έχει αναζητήσει αρκετούς επαγγελματίες και συστήματα σκαλωσιών. Η τελευταία και καλύτερη συνεργασία της εταιρείας ‘Μονώσεις ταρατσών monotica΄  αφορά την εταιρεία σκαλωσιές Prosκal, η οποία εξακολουθεί έως και σήμερα, μετά από 20 συναπτά έτη, να πρωτοπορεί με πληθώρα από ασφαλή έργα.

Εμπιστευόμαστε απόλυτα την Proskal  διότι εφαρμόζει καινοτόμα και ασφαλή συστήματα που ακολουθούν πάντοτε διεθνή και Ευρωπαϊκά πρότυπα. 

Ασφαλή συστήματα σκαλωσιάς με ISO

Γνωρίζουμε ότι τα συστήματα σκαλωσιών της εταιρείας συνοδεύονται από πανευρωπαικα  πιστοποιητικά και  ακολουθούνται από EN 12810.

Αν θέλετε να διατηρήσετε ασφαλή τα έργα και τις εφαρμογές σας, προτείνουμε να απευθυνθείτε στους πλέον ειδικούς του χώρου & εξειδικευμένος τεχνικούς της Proskal. 

Επιλογή σκαλωσιών χωρίς απρόοπτα

Διαβεβαιώνουμε ότι μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι για την ασφάλεια του έργου σας αλλά και των εργατών που λαμβάνουν μέρος σε αυτό, εφόσον έχετε επιλέξει την συγκεκριμένη εταιρεία. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμβεί το παραμικρό απρόοπτο, καθιστώντας έτσι ικανοποιημένους τους εργολάβους,  μηχανικούς αλλά και τους εκάστοτε πελάτες.

Δωρεάν μεταφορικά

Αττική αγορές €1500 άνω

Μεγάλη παρακαταθήκη

σε εξαρτήματα

Εγγύηση κατασκευαστή

χωρίς ψιλά γράμματα

100% Ασφαλείς αγορές

PayPal / MasterCard / Visa