Your Cart

Δωρεάν Μεταφορικά εντός Αττικής υπό όρους!

Περισσότερα

έχετε απορίες?

📞 +30 210 2202706

📞 +30 2294 111029

📞 6977 225227

Social

Proskal Σκαλωσιές μόνωση

Θερμοπρόσοψη και Ικριώματα

Η θερμοπρόσοψη ή θερμομόνωση τοιχοποιίας είναι μία εργασία η οποία εφαρμόζεται στην πατρίδα μας την τελευταία δεκαπενταετία. Είναι μία καινούργια σχετικά τεχνική η οποία αναβαθμίζει το κτίριο μας με πολύ καλές επιδόσεις και αποτελέσματα. Στην εξωτερική τοιχοποιία η θερμομόνωση έχει αντικαταστήσει την εργασία των επιχρισμάτων δηλαδή των (σοβάδων) και για το λόγο αυτό η τεχνική της θερμοπρόσοψης η θερμομόνωσης είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη χρήση των ικριωμάτων.

Η παραπάνω τεχνική κατά κύριο λόγο λειτουργεί σε εξωτερική τοιχοποιία πράγμα του οποίου συνεπάγεται ότι το μεγαλύτερο μέρος μιας θερμομόνωσης θα δημιουργηθεί από εργασία πάνω σε ικρίωμα. Συνήθως αυτές οι εργασίες κατασκευάζονται από έμπειρα συνεργεία με αριθμό εργατοτεχνιτών από 4 έως 12 άτομα. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι η εγκατάσταση της σκαλωσιάς πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένο συνεργείο παρέχοντας αυξημένες δυνατότητες στους εργατοτεχνίτες από θέμα ασφάλειας, αντοχής, αλλά και από θέμα ευκολίας για την εργασία τους.

Οι εργατοτεχνίτες συνήθως συνεργάζονται με συγκεκριμένα συνεργεία και προμηθευτές ικριωμάτων έτσι ώστε να γνωρίζουν τις προδιαγραφές και τις ευκολίες που προσφέρει το κάθε σύστημα ικριώματος. Τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας επικρατεί η αγορά ιδίων μέσων ικριωμάτων από μικρούς εργολάβους για διάφορους λόγους.

Ο πρώτος και βασικότερος είναι ότι οι τιμές ενοικίασης σκαλωσιών έχουν αυξηθεί λόγω αλλαγής της πανευρωπαικής νομοθεσίας η οποία έχει γίνει πολύ πιο αυστηρή, ενώ η αύξηση στις τιμές των πρώτων υλών κατασκευής ικριωμάτων είναι ο δεύτερος. Πολλοί όμως εργολάβοι αποφάσισαν να αυτονομηθούν γιατί αρκετές φορές η αντιμετώπισή τους από τους ενοικιαστές δεν ήταν η αναμενόμενη. Οι περισσότεροι είχαν παράπονα από την τιμολόγηση και τους χρόνους εξυπηρέτησης έτσι πήραν την απόφαση στο να επενδύσουν στην αγορά καινούργιων και σύγχρονων ικριωμάτων, με σκοπό σε μικρό χρονικό διάστημα να κάνουν απόσβεση των χρημάτων που έχουν δαπανήσει.

Με τον τρόπο αυτό αναβαθμίζουν την εργασία τους, εξυπηρετούν καλύτερα τους πελάτες τους, δουλεύουν με μεγαλύτερη ασφάλεια γιατί το ικρίωμα κατασκευάζεται από τους ίδιους ελέγχοντας ταυτοχρονα τα χρονοδιάγραμματα των εργασιών τους με άριστο τρόπο.

Δωρεάν μεταφορικά

Αττική αγορές €1500 άνω

Μεγάλη παρακαταθήκη

σε εξαρτήματα

Εγγύηση κατασκευαστή

χωρίς ψιλά γράμματα

100% Ασφαλείς αγορές

PayPal / MasterCard / Visa