Your Cart

Δωρεάν Μεταφορικά εντός Αττικής υπό όρους!

Περισσότερα

έχετε απορίες?

📞 +30 210 2202706

📞 +30 2294 111029

📞 6977 225227

Social

icon

Η οικοδομή στυλοβάτης της οικονομίας

Το Μάρτιο του 2020 ένα νέο φαινόμενο παγκόσμιου βεληνεκούς το οποίο είχε σχέση με την υγεία των ανθρώπων και κατά συνέπεια με την ανθρώπινη ζωή εμφανίζεται και στη χώρα μας γνωστό ως το φαινόμενο του κοροναιού, COVID-19 όπως είναι ο γνωστός ιός πού ξεκίνησε από την Κίνα.

Προκαλεί μεγάλα καρδιοαναπνευστικά προβλήματα, δυσκολία στην αναπνοή, πόνος και ατονία στο στήθος και οδηγοί σιγά-σιγά ειδικά τις μεγάλες ηλικίες ακόμα και στον θάνατο, έχει υποχρεώσει γειτονιές επαρχίες πόλεις-κράτη και όλο τον πλανήτη να κλειστεί στα σπίτια του να να σταματήσει τις μετακινήσεις.

Να περιορίσει τις εργασίες του την κοινωνικότητα του τη διασκέδαση του για να μπορέσει υποτίθεται να προφυλαχτεί. Μοναδικό μας όπλο στην αρχή τουλάχιστον της πανδημίας ήταν οι μάσκες, τα αντισηπτικά η σωστή υγιεινή, καθώς και η έλλειψη κοινωνικότητας η οποία κατάντησε υποχρεωτική αφού ο κόσμος κυκλοφορούσε στέλνοντας μηνύματα sms, είτε για να πάει στη δουλειά του, είτε με κάποιο χρονοδιάγραμμα για να κάνει τα ελάχιστα ψώνια του.

Αυτές τις δύσκολες ώρες που το 70% της εργασίας στην Ελλάδα και όλο τον πλανήτη είχε πρόβλημα γιατί οι εργασίες σχετίζονταν με εσωτερικούς χώρους, μέχρι να βρεθούν λύσεις και η κοινωνία να εγκλιματιστεί με αυτές, οι μόνες οι εργασίες που μπορούσαν να κρατήσουν την οικονομία στα πόδια της, ήταν οι εργασίες που είχαν σχέση με τις καιρικές συνθήκες, και το αντικείμενο της δουλειάς τους ως επί το πλείστον ήταν σε εξωτερικούς χώρους.

Οι εργασίες της οικοδομής και γενικά των κτιριακών εγκαταστάσεων έδειξαν ότι δεν επηρεάστηκαν καθόλου από την περίοδο της πανδημίας. Αντίθετα μάλιστα ο κατασκευαστικός και επισκευαστικός κλάδος έδειξε άνθηση και άνοδο αφού ο πληθυσμός δεν μπορούσε να διαθέσει τα χρήματα του σε άλλα αγαθά. Ήταν από τους ελάχιστους κλάδους ο οποίος έμεινε ανεπηρέαστος από την πανδημία ενώ παράλληλα ανέβασε τους δείκτες καταναλώσεις στα δομικά υλικά σε υψηλά επίπεδα.

Αυτό αποδεικνύεται από την αύξηση των τιμών των ακινήτων και τη ζήτηση του πληθυσμού για αγοραπωλησίες και στα μεγάλα αστικά κέντρα αλλά και στην επαρχία.

Δωρεάν μεταφορικά

Αττική αγορές €1500 άνω

Μεγάλη παρακαταθήκη

σε εξαρτήματα

Εγγύηση κατασκευαστή

χωρίς ψιλά γράμματα

100% Ασφαλείς αγορές

PayPal / MasterCard / Visa