Your Cart

Δωρεάν Μεταφορικά εντός Αττικής υπό όρους!

Περισσότερα

έχετε απορίες?

📞 +30 210 2202706

📞 +30 2294 111029

📞 6977 225227

Social

Ευρωπαϊκές σκαλωσιές

Ευρωπαϊκές σκαλωσιές Proskal

Η Proskal είναι μία δυναμική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται το χώρο της ενοικιάσεως –  πωλήσεως σκαλωσιών εδώ και 25 χρόνια. Την τελευταία πενταετία η εταιρεία μας δραστηριοποιείται δυναμικά στην εισαγωγή σκαλωσιών από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με όλες τις αυστηρές πιστοποιήσεις που απαιτούνται σήμερα. Συνεργαζόμαστε με τα  μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα εργοστάσια  παραγωγής ικριωμάτων της Ευρώπης, με σκοπό τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της ποιότητας, της ασφάλειας, αλλά και της οικονομίας στην Ελληνική αγορά σκαλωσιάς. 

Αυτή την δύσκολη εποχή πήραμε την απόφαση να προωθήσουμε τις σύγχρονες και εξελιγμένες Ευρωπαϊκές σκαλωσιές με σκοπό και οι Έλληνες τεχνικοί να μάθουν και να γνωρίσουν τις νέες μεθόδους και τεχνικές που χρησιμοποιεί η Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Προσπαθούμε σε καθημερινή βάση να βοηθήσουμε και να καθοδηγήσουμε τους πελάτες μας  έτσι ώστε να πάρουν τις σωστές αποφάσεις. Εξετάζοντας από κοινού τις ανάγκες τους και ακούγοντας προσεκτικά τις οικονομικές τους δυνατότητες είναι σίγουρο ότι θα καταλήξουμε στην ιδανική λύση.

Στο χώρο του καταστήματός μας  υπάρχει αποθήκη στην οποία μπορούμε να σας εκθέσουμε  και  να σας δειγματίσουμε όλα τα συστήματα σκαλωσιάς που διαθέτουμε είτε αυτά είναι Αλουμινένια είτε Χαλύβδινα Γαλβανιζέ.

Στο κατάστημα μας μπορείτε επίσης να βρείτε αμέτρητα ανταλλακτικά, αξεσουάρ και εργαλεία τα οποία είμαστε σίγουροι ότι θα σας εξυπηρετήσουν και θα κάνουν την εργασία σας πολύ πιο ασφαλή και σύντομη.

Καταλήγοντας θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η πιο σωστή λύση δεν είναι η πιο φτηνή. Στην Proskal έχουμε την δυνατότητα με επιχειρήματα να αποδεικνύουμε όλα αυτά  για τα οποία υπερηφανευόμαστε, γιατί σε καθημερινή βάση αγωνιζόμαστε να κρατήσουμε λογικές τιμές με εξαιρετική ποιότητα.

Εκσυγχρονίζοντας τα εργαλεία σας και τα μέσα εγκατάστασης τους με καινούργια, ελαφρύτερα  και ασφαλέστερα είναι σίγουρο ότι ο κύκλος των εργασιών σας θα απογειωθεί ενώ παράλληλα το όνομα σας στην αγορά θα αποκτήσει άλλη βαρύτητα.

Δωρεάν μεταφορικά

Αττική αγορές €1500 άνω

Μεγάλη παρακαταθήκη

σε εξαρτήματα

Εγγύηση κατασκευαστή

χωρίς ψιλά γράμματα

100% Ασφαλείς αγορές

PayPal / MasterCard / Visa