Your Cart

Δωρεάν Μεταφορικά εντός Αττικής υπό όρους!

Περισσότερα

έχετε απορίες?

📞 +30 210 2202706

📞 +30 2294 111029

📞 6977 225227

Social

κλιμακοστάσιο proskal

Εργασία σε σκαλωσιές, τι πρέπει να προσέχουμε.

Η εργασία σε σκαλωσιές, όπως κάθε εργασία σε ύψος, είναι μια δυνητικά επικίνδυνη εργασία, επομένως, κατά την εκτέλεσή της, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Θα πρέπει να ελαχιστοποιείτε τον κίνδυνο ατυχημάτων και να παρέχετε στους εργαζόμενους κατάλληλες συνθήκες και εξοπλισμό, που θα επηρεάσουν σημαντικά την ασφάλειά τους και αποτελεσματική προστασία κατά τη συναρμολόγηση σκαλωσιάς κατασκευής ή εργασιών στην πρόσοψη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κατάλληλες διασφαλίσεις και οι τακτικοί τεχνικοί έλεγχοι των ικριωμάτων είναι ευθύνη του εργοδότη, ο οποίος ενημερώνεται από μια σειρά νομικών ρυθμίσεων, όπως ο Κώδικας Εργασίας, οι κανονισμοί υγείας και ασφάλειας και ο νόμος για το σύστημα αξιολόγησης της συμμόρφωσης.


Αν και μπορεί να φαίνεται ότι η εργασία σε ύψη πρέπει να κάνει τους υπαλλήλους διαισθητικά πιο προσεκτικούς, μερικές φορές συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, η συνηθισμένη εργασία τους κάνει να χάνουν την επαγρύπνυση τους, γι’ αυτό μερικές φορές συμβαίνουν ατυχήματα στα κατασκευαστικά ικριώματα.

Οι κύριοι λόγοι για τους οποίους οι εργαζόμενοι πέφτουν από ύψος είναι: χαμηλή επίγνωση του κινδύνου, έλλειψη ενημέρωσης για πιθανούς κινδύνους, έλλειψη σωστής εκπαίδευσης,
έναρξη εργασίας χωρίς σχέδιο, ανεπαρκής άμεση επίβλεψη της εργασίας, έλλειψη κατάλληλου εξοπλισμού και εσφαλμένη χρήση εξοπλισμού ατομικής προστασίας. Η κακή τεχνική κατάσταση των ικριωμάτων ή του εξοπλισμού και το κλείσιμο των ματιών σε αποκλίσεις από τους βασικούς κανόνες
υγείας και ασφάλειας μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο και να επιφέρει αρνητικά αποτελέσματα.

Δωρεάν μεταφορικά

Αττική αγορές €1500 άνω

Μεγάλη παρακαταθήκη

σε εξαρτήματα

Εγγύηση κατασκευαστή

χωρίς ψιλά γράμματα

100% Ασφαλείς αγορές

PayPal / MasterCard / Visa