Your Cart

Δωρεάν Μεταφορικά εντός Αττικής υπό όρους!

Περισσότερα

έχετε απορίες?

📞 +30 210 2202706

📞 +30 2294 111029

📞 6977 225227

Social

Einhell

Εργαλεία μπαταρίας το μέλλον στα εργαλεία χειρός

Ποιος θα το περίμενε ότι το μέλλον στα ηλεκτρικά εργαλεία θα είναι τα εργαλεία μπαταρίας. Γιατί μόνο αυτά μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του αυριανού εργοταξίου με τεχνολογίες και καινοτομίες τις οποίες λανσάρουν οι κατασκευαστές ηλεκτρικών εργαλείων. Πριν λίγα χρόνια όταν οι εταιρείες πρωτοεμφάνησαν τα τρυπάνια μπαταρίας κανείς από εμάς δεν πίστευε ότι η εξέλιξη στα εργαλεία μπαταρίας θα ήταν ραγδαία.

Την τελευταία δεκαετία έχουμε δει τα εργαλεία μπαταρίας ή ασύρματα ηλεκτρικά όπως λέγονται να αυξάνουν την ισχύ τους κατά 240% να μειώνουν το μέγεθός τους κατά 28% και να μειώνουν και το βάρος τους κατά 28%. Αυτή τη στιγμή όλες οι εταιρείες παράγουν εργαλεία μπαταρίας τα οποία καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα εργαλείων χειρός (και όχι μόνο) είτε σε σχέση με την κατασκευή είτε σε σχέση με τον κήπο. Παράλληλα με τη διεύρυνση της γκάμας οι εταιρείες προσπαθούν να διαφυλάξουν το περιβάλλον ψάχνοντας λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας, βελτίωση της αποδοτικότητας και ανακύκλωσης των απορριμμάτων, προσπαθούν τα ηλεκτρικά εργαλεία μπαταρίας να είναι πράσινα και στο σχεδιασμό και στην εφαρμογή.

Ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες είναι ότι μετά το άλμα που έκαναν από τις μπαταρίες νικελίου-καδμίου στην τεχνολογία λιθίου-ιόντων και έφεραν την επανάσταση στην ισχύ και στην διάρκεια δεν μπορούν να τιθασεύσουν την δύναμη των εργαλείων τους λόγω του μικρού βάρους. Το σίγουρο είναι ότι το επόμενο στάδιο θα είναι μία καινούργια μπαταρία με μία ολοκαίνουργια μορφή χημείας την οποία ακόμα δεν γνωρίζουμε .

Αυτή τη στιγμή γνωρίζουμε ότι κατασκευάζονται τα έξυπνα σπίτια με τη σειρά τους και οι εταιρείες παραγωγής ηλεκτρικών εργαλείων προσπαθούν να κατασκευάσουν τα έξυπνα εργαλεία, τα οποία δίνουν τεράστιες δυνατότητες στο χρήστη τους όπως για παράδειγμα απομακρυσμένη χωρίς φορτιστή, φόρτιση μπαταρίας, αυτόματο κλείδωμα εργαλείων, ειδικές θήκες αποθήκευσης, οι οποίες τα κλειδώνουν με εντολή του ιδιοκτήτη και φυσικά έξυπνη αποθήκευση ώστε να καταλαμβάνουν το λιγότερο δυνατό χώρο.

Άλλη μία μεγάλη τεχνολογική καινοτομία που τα τελευταία χρόνια κάθε μεγάλος κατασκευαστής ηλεκτρικών εργαλείων κυκλοφόρησε ήταν η τεχνολογία κινητήρα χωρίς ψήκτρες. Αυτή η τεχνολογία έχει σαν αποτέλεσμα λιγότερη τριβή, λιγότερη πτώση τάσης, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του κινητήρα και καλύτερη απόδοση. Με μία μικρή αύξηση του κόστους η οποία όμως συγκριτικά με τις βελτιωμένες αποδόσεις των εργαλείων δεν ήταν σημαντική.

Συνοψίζοντας λοιπόν όλα τα παραπάνω και βλέποντας ακόμα και την αυτοκινητοβιομηχανία η οποία έχει στραφεί και αυτή με γοργούς ρυθμούς στη λειτουργία των αυτοκινήτων με μπαταρίες, συμπεραίνουμε ότι η μπαταρία έχει μπει πλέον για τα καλά στη ζωή μας.

Δωρεάν μεταφορικά

Αττική αγορές €1500 άνω

Μεγάλη παρακαταθήκη

σε εξαρτήματα

Εγγύηση κατασκευαστή

χωρίς ψιλά γράμματα

100% Ασφαλείς αγορές

PayPal / MasterCard / Visa