Your Cart

Δωρεάν Μεταφορικά εντός Αττικής υπό όρους!

Περισσότερα

έχετε απορίες?

📞 +30 210 2202706

📞 +30 2294 111029

📞 6977 225227

Social

proskal painting

Ελαιοχρωματιστές, οι καλύτεροι πελάτες στην ενοικίαση ικριωμάτων

Εδώ και αρκετές δεκαετίες οι Ιδιοκτήτες των κτιρίων θέλοντας τα σπίτια τους να βρίσκονται σε ιδανική και όμορφη κατάσταση επιλέγουν αναλόγως τις καιρικές συνθήκες της κάθε περιοχής και τις αποστάσεις τους από τη θάλασσα, να φρεσκάρουν και να συντηρούν τα κτίρια τους.

Η συντήρηση επιτυγχάνει καλύτερη αισθητική και μακροζωία των κατασκευαστικών υλικών. Για τη συντήρηση των κτιρίων επιλέγονται εξειδικευμένα συνεργεία ελαιοχρωματιστών οι οποίοι με τα κατάλληλα υλικά, εργαλεία και γνώσεις θα επισκευάσουν και θα αναζωογονήσουν τα δομικά υλικά τα οποία είναι κατασκευασμένα ένα κτίριο.

Επειδή οι τοιχοποιίες των κτιρίων στα περισσότερα από αυτά έχουν αρκετό ύψος και η πρόσβαση σε πολλά σημεία δεν είναι εφικτή με σκάλες ή με καβαλέτα επιλέγεται η λύση της τοποθέτησης σκαλωσιάς για την εξυπηρέτηση των αναγκών, της επισκευής και συντήρησης του κτιρίου. Ο ελαιοχρωματιστής που θα επιλεγεί, σε συνεννόηση με τον εργολάβο ενοικίασης σκαλωσιών, επιλέγει τα σημεία που θα εγκατασταθούν τα ικριώματα για την εξυπηρέτηση των αναγκών του.

Όταν ο εργολάβος ικριωμάτων εγκαταστήσει τη σκαλωσιά, ξεκινούν οι εργασίες επισκευών και ελαιοχρωματισμών του κτιρίου. Αυτές οι εργασίες συνήθως στην πατρίδα μας επαναλαμβάνονται ανάλογα βέβαια και τις οικονομικές δυνατότητες του πελάτη περίπου κάθε 8 με 12 χρόνια. Κατά συνέπεια μία εργασία που θα ολοκληρωθεί σήμερα το πιθανότερο θα επαναληφθεί μετά από μία δεκαετία.

Συνήθως οι ελαιοχρωματιστές δεν διαθέτουν δικά τους εργαλεία σκαλωσιάς για το λόγο αυτό καταφεύγουν σε ενοικιαστές ικριωμάτων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργείται μεταξύ τους με την πάροδο των χρόνων, μία φιλική και επαγγελματική σχέση.

Αρκετές φορές όμως την επιλογή του εργολάβου ικριωμάτων αναλαμβάνει ο ιδιοκτήτης είτε γιατί κάποιες φορές λόγω γνωριμιών μπορεί να επιτύχει καλύτερη τιμή, είτε γιατί είχε μείνει αρκετά ευχαριστημένος στην προηγούμενη συνεργασία του με τον εργολάβο ικριωμάτων οπότε δεν υπάρχει και λόγος να τον αλλάξει. Ο ελαιοχρωματιστής βέβαια γνωρίζει καλύτερα τους εργολάβους ικριωμάτων γιατί υπάρχει καθημερινή τριβή μαζί τους.

Από την πείρα του μπορεί να ξεχωρίσει αυτό τον εργολάβο ο οποίος θα τον εξυπηρετεί καλύτερα, ταχύτερα και το πιθανότερο οικονομικότερα. Όλοι οι εργολάβοι ικριωμάτων προσπαθούν να προσελκύουν ελαιοχρωματιστές για πελάτες γιατί μέσω αυτών βρίσκουν εργασία εφόσον ο ελαιοχρωματιστής τις περισσότερες φορές προηγείται του εργολάβου.

Βέβαια το να κρατήσεις έναν ελαιοχρωματιστή για πελάτη σου συνέχεια ευχαριστημένο προϋποθέτει ότι θα είσαι εξυπηρετικός, σωστός στην εργασία σου, με άψογα εργαλεία, το συνεργείο σου θα αποτελείται από ευγενικούς και καθαρούς τεχνικούς έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι άρτιο από όλες τις απόψεις.

Με αυτό τον τρόπο κανείς εργολάβος ικριωμάτων δεν χάνει πελάτες και ταυτόχρονα η εργασία του έχει πάντα ανοδική πορεία.

Δωρεάν μεταφορικά

Αττική αγορές €1500 άνω

Μεγάλη παρακαταθήκη

σε εξαρτήματα

Εγγύηση κατασκευαστή

χωρίς ψιλά γράμματα

100% Ασφαλείς αγορές

PayPal / MasterCard / Visa