Your Cart

Δωρεάν Μεταφορικά εντός Αττικής υπό όρους!

Περισσότερα

έχετε απορίες?

📞 +30 210 2202706

📞 +30 2294 111029

📞 6977 225227

Social

Αύξηση τιμών στα μέταλλα

Αύξηση τιμών των μεταλλευμάτων

Δυστυχώς για όλους εμάς που ασχολούμαστε με τα μεταλλικά ικριώματα είτε αυτά είναι από χάλυβα είτε από αλουμίνιο, η αύξηση των μεταλλευμάτων μας επηρεάζει άμεσα στο να επενδύσουμε να επεκταθούμε και στο να αυξήσουμε τον κύκλο εργασιών μας αρνητικά.

Το φαινόμενο αύξησης τιμών του χάλυβα ξεκίνησε από το Νοέμβριο το 2020, πολλοί αναλυτές είπαν ότι ήταν λόγω κορονοϊου, άλλοι είπαν ότι ήταν παιχνίδια των εμπόρων, όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ δύσκολο για εμάς να γνωρίζουμε την αλήθεια.

Τέλος πάντων αυτή την στιγμή σημασία έχει ότι ο χάλυβας και το αλουμίνιο το οποίο συμπαρασύρεται από την τιμή του χάλυβα έχουν πάρει μία αύξηση της τάξεως 35 με 40% μέσα σε τρεις μήνες, πράγμα το οποίο προβληματίζει και τους κατασκευαστές και τους εμπόρους. Οι διεθνείς αγορές συζητούν ότι οι τιμές θα επανέλθουν σε λογικά επίπεδα, προσοχή όχι τα επιθυμητά τα οποία ήταν την περσινή χρονιά, σε λογικά επίπεδα μετά το καλοκαίρι προς το φθινόπωρο του 2021.

Όπως αντιλαμβάνεστε αυτό το χρονοδιάγραμμα μπλοκάρει τυχόν επενδύσεις, τυχόν αυξήσεις τζίρων, τυχόν ανάπτυξη. Άμεσα μειώνει την επιχειρηματικότητα και μηδενίζει εκσυγχρονισμό μηχανημάτων, εργαλείων, εγκαταστάσεων και γενικά οποιοδήποτε σχέδιο ανάπτυξης είχε ο κάθε επιχειρηματίας στο μυαλό του.

Ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν μετά το καλοκαίρι του 2021 και θα μπορέσουμε έστω και με καθυστερήσεις να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.

Δωρεάν μεταφορικά

Αττική αγορές €1500 άνω

Μεγάλη παρακαταθήκη

σε εξαρτήματα

Εγγύηση κατασκευαστή

χωρίς ψιλά γράμματα

100% Ασφαλείς αγορές

PayPal / MasterCard / Visa