Your Cart

Δωρεάν Μεταφορικά εντός Αττικής υπό όρους!

Περισσότερα

έχετε απορίες?

📞 +30 210 2202706

📞 +30 2294 111029

📞 6977 225227

Social

mati

Αυξημένη ζήτηση ικριωμάτων στην Ανατολική Αττική

Το 2021 πιστεύω ότι είναι μία χρονιά αισιοδοξίας για τους ενοικιαστές σκαλωσιών και αυτό γιατί λόγω του ότι όσοι εδρεύουν στην περιοχή της Αττικής και μπορούν να εξυπηρετήσουν τις περιοχές της Ανατολικής Αττικής βρίσκονται σε σωστό εργασιακό περιβάλλον.

Η αύξηση ζήτησης για ενοικίαση ικριωμάτων σε συνάρτηση με τις αυξήσεις των μεταλλευμάτων έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση των τιμών ενοικιάσεις σκαλωσιών. Δεν είναι τυχαίο πού τονίζουμε την περιοχή της Ανατολικής Αττικής γιατί όπως σε όλους είναι γνωστό μετά τη μεγάλη καταστροφή που υπέστη μεγάλο κομμάτι του δήμου Ραφήνας και του δήμου Μαραθώνα από τις φωτιές στο Μάτι Αττικής, επιτέλους οι αποζημιώσεις για τους ιδιοκτήτες των κατεστραμμένων κατοικιών άρχισαν να καταβάλλονται τμηματικά. Κατά συνέπεια είτε σε μερική επισκευή είτε σε ολική επισκευή μιας κατοικίας η παρατεταμένη χρήση ικριωμάτων είναι αναγκαία έτσι ώστε να μπορέσουν να ολοκληρωθούν οι εργασίες των κατοικιών.

Κατοικίες οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι μόνιμες αλλά εξοχικές, πράγμα που σημαίνει ασυντήρητεςς και παραμελημένες λόγω και της δεκαετούς κρίσης που ταλαιπωρούσε την πατρίδα μας.

Όσον αφορά τις μόνιμες κατοικίες οι ιδιοκτήτες προσπαθούν όσο το δυνατόν συντομότερα να επισκευάσουν και αποπερατώσουν την κατοικία τους για να αποφύγουν τυχόν ενοίκια και περιττά έξοδα.

Αυτό όπως καταλαβαίνετε δεν είναι εφικτό, δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν όλοι άμεσα και ταυτόχρονα, είναι και αυτός λοιπόν ένας λόγος αύξησης των τιμών και μη άμεσης εξυπηρέτησης του κοινού.

Δωρεάν μεταφορικά

Αττική αγορές €1500 άνω

Μεγάλη παρακαταθήκη

σε εξαρτήματα

Εγγύηση κατασκευαστή

χωρίς ψιλά γράμματα

100% Ασφαλείς αγορές

PayPal / MasterCard / Visa