Your Cart

Δωρεάν Μεταφορικά εντός Αττικής υπό όρους!

Περισσότερα

έχετε απορίες?

📞 +30 210 2202706

📞 +30 2294 111029

📞 6977 225227

Social

Έλεγχος και λειτουργία σκαλωσιάς πρόσοψης.

Πριν χρησιμοποιήσουμε τη σκαλωσιά, απαραίτητη ενέργεια η επιθεώρηση αυτής. Μία σωστή επιθεώρηση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: κατάσταση του εδάφους, θεμέλιο, στατικότητα εδάφους, απόκλιση από την κατακόρυφη οικοδομική γραμμή και έλεγχο στα επίπεδα της συναρμολογημένης κατασκευής. Σημεία ελέγχου είναι: βάσεις, στηρίγματα, αγκύρια, πλατφόρμες εργασίας και ασφάλειας, πλατφόρμες επικοινωνίας, τερματικά ασφαλείας, συσκευές αντικεραυνικής προστασίας, αποστάσεις σε σχέση με ηλεκτροφόρα καλώδια και προστασία (πληρότητα κιγκλιδωμάτων και κρασπεδων, εφαρμογή ανεμοθώρακα και προστατευτικών μέτρων περίφραξης και σήμανσης του περιβάλλοντος χώρου).

Εάν η εγκατάσταση είναι σωστή, απαιτείται τεκμηρίωση από τον υπεύθυνο κατασκευής ή άλλο εξουσιοδοτημένο άτομο (συνήθως από πολ.μηχανικό ή τεχνικό ασφαλείας) ότι η  σκαλωσιά είναι προβλεπόμενη και μπορεί να γίνει αποδεκτή από τον ανάδοχο του έργου. Συμπληρώνεται αρχείο (έντυπο καταγραφής κατασκευής) με την τεχνική αποδοχή της σκαλωσιάς η οποία θα πρέπει να προσδιορίζει: τον σκοπό ανέγερσης της σκαλωσιάς, τον εργολάβο που συναρμολογεί την κατασκευή, παρέχοντας το όνομα και το επώνυμό του ή την επωνυμία και τον αριθμό τηλεφώνου της εταιρείας του, τα επιτρεπόμενα φορτία σε πλατφόρμες και λοιπές κατασκευές (κλάση φορτίου), τις ημερομηνίες κατασκευής και παράδοσης σε λειτουργία καθώς και τις ημερομηνίες των επόμενων τεχνικών επιθεωρήσεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι σκαλωσιές θα πρέπει να επιθεωρούνται και να ελεγχονται ανά τακτά διαστήματα που δεν θα ξεπερνούν το δεκαήμερο. Οι επιθεωρούμενες σκαλωσιές θα πρέπει να φέρουν μια πινακίδα αναγνώρισης του εργολάβου συναρμολόγησης και του επιθεωρητού  (με ονόματα και επώνυμα  και αριθμούς τηλεφωνών), καθώς και τα επιτρεπόμενα φορτία στις εξέδρες και τις κατασκευές. Μπορείτε επίσης να κρεμάσετε ένα αντίγραφο του πρωτοκόλλου αποδοχής – κατά προτίμηση στο σημείο εισόδου της σκαλωσιάς, δηλαδή σε κάθε τμήμα επικοινωνίας

Δωρεάν μεταφορικά

Αττική αγορές €1500 άνω

Μεγάλη παρακαταθήκη

σε εξαρτήματα

Εγγύηση κατασκευαστή

χωρίς ψιλά γράμματα

100% Ασφαλείς αγορές

PayPal / MasterCard / Visa