Your Cart

Δωρεάν Μεταφορικά εντός Αττικής υπό όρους!

Περισσότερα

έχετε απορίες?

📞 +30 210 2202706

📞 +30 2294 111029

📞 6977 225227

Social

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα τα εργαλεία είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο;

Το μεγαλύτερο ποσοστό των προϊόντων της Proskal είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο, κάποια λίγα προϊόντα όπως για παράδειγμα οι βίδες βάσεως, τα ασφαλιστικά των πλαισίων, τα οποία δεν έχουν πολύ φορτίο είναι κατασκευασμένα από γαλβανισμένο χάλυβα.

Μπορεί ένας ερασιτέχνης να φτιάξει μόνος του μία σκαλωσιά;

Το να φτιάξει κάποιος μόνος του κάποιος μία σκαλωσιά απαιτεί αρκετές γνώσεις, το να στήσει όμως δύο πλαίσια και μία πλατφόρμα έτσι ώστε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μικροεργασίες σε ύψος ενός ή δύο μέτρων είναι εφικτό.

Τι υποστηρικτικά εργαλεία χρειάζονται για την εγκατάσταση μιας σκαλωσιάς;

Για τις συγκεκριμένες σκαλωσιές αλουμινίου και ανάλογα το ύψος που θα σηκωθεί η σκαλωσιά χρειάζονται ελάχιστα εργαλεία για παράδειγμα ένα κλειδί γερμανικό νούμερο 19 η 22 και ένα μικρό σφυράκι ή μία πλαστική ματσόλα, αναφέρομαι πάντα σε χαμηλά ύψη.

Χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις για την εγκατάσταση της σκαλωσιάς?

Και βέβαια χρειάζονται. Για να εγκαταστήσετε μία σκαλωσιά όπως προανέφερα φτάνοντας στο ύψος της μέχρι τα 2 μέτρα δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις, για να εγκαταστήσεις όμως μία σκαλωσιά η οποία τα ξεπερνάει τα δύο μέτρα χρειάζονται ειδικές γνώσεις, εξειδικευμένα εργαλεία πρέπει ο εγκαταστάτης να είναι πιστοποιημένος ενώ παράλληλα απαιτούνται και αρκετά χέρια βοηθείας.

Είναι ασφαλείς οι αλουμινένιες σκαλωσιές?

Οι αλουμινένιες σκαλωσιές κατασκευάζονται στην Ευρώπη με τα πιο αυστηρά πρότυπα και τις πιο αυστηρές προδιαγραφές. Οι πιστοποιήσεις τους είναι για 26 μέτρα ύψος πράγμα το οποίο όπως καταλαβαίνετε υπερκαλύπτει το 95% των ελληνικών κτιρίων. θα αναρωτηθούν αρκετοί πώς γίνεται αυτό αφού όπως όλοι γνωρίζουμε το αλουμίνιο σαν υλικό είναι πολύ πιο αδύναμο από το χάλυβα. Υπάρχει εξήγηση, ενώ οι χαλύβδινες σκαλωσιές (παράδειγμα το πλαίσιο) κατασκευάζονται ανάλογα τον κατασκευαστή από σωλήνα Φ48 με 2,5 ή 3 χιλιοστά πάχος, οι αλουμινένιες κατασκευάζονται από 4 χιλιοστά πάχος έτσι ώστε να μπορέσουν και να συναγωνιστούν την αντοχή του χάλυβα. Το ίδιο συμβαίνει με όλα τα αλουμινένια προιοντα της Proskal.

Μπορεί ένας ιδιώτης να αγοράσει με κάρτα?

Και βέβαια μπορεί ένας ιδιώτης να αγοράσει με κάρτα. Η εταιρεία μας διαθέτει τερματικό POS και εξυπηρετεί όλες τις κάρτες του εμπορίου, υπάρχει επίσης δυνατότητα πληρωμής και με PayPal.

Γιατί να αγοράσω μία αλουμινένια σκαλωσιά?

Οι λόγοι που θα αγοράσουμε μία αλουμινένια σκαλωσιά είναι αρκετοί. Πρώτος λόγος είναι το βάρος της αφού το αλουμίνιο σαν υλικό είναι ελαφρύτερο από το σίδερο, άρα διακινούμε χαμηλότερα φορτία έτσι ώστε να μην κουράζονται οι χειριστές της και να είναι πιο εύκολες στη μεταφορά της. Οι σκαλωσιές αλουμινίου δεν επηρεάζονται από το χρόνο δεν μεταβάλλονται από τις καιρικές συνθήκες, και μπορούν να αποθηκευτούν σε μη στεγασμένους χώρους .Επίσης οι αλουμινένιες σκαλωσιές είναι πανεύκολες στη χρήση τους και στην εγκατάστασή τους. Πώς νοικιάζω μία σκαλωσιά Η διαδικασία ενοικίασης μιας σκαλωσιάς είναι η εξής: Επικοινωνείτε με το τμήμα ενοικιάσεων της εταιρείας μας, ένας εκπρόσωπος μας θα σας εξυπηρετήσει τηλεφωνικά και θα σας υποβάλει κάποιες ερωτήσεις σχετικές με λεπτομέρειες του έργου. Κατόπιν θα ακολουθήσει επικοινωνία από εξειδικευμένο τεχνικό μας για αυτοψία του χώρου σας και των σημείων που επιθυμείτε να τοποθετηθεί το ικρίωμα. Ακολουθεί μία εγγραφή προσφορά την οποία αν αποδεχτείτε οικονομικά και χρονικά ολοκληρώνεται το έργο.

Με συμφέρει να νοικιάσω ή να αγοράσω μία σκαλωσια?

Εξαρτάται από την κάθε περίπτωση. Εάν οι εργασίες που θέλετε να πραγματοποιήσετε στην κατοικία σας είναι σε χαμηλό ύψος, σε μικρό όγκο αλλά και επαναλαμβανόμενες έχω την εντύπωση ότι συμφέρει η αγορά μιας μικρής σκαλωσιάς η οποία να μας εξυπηρετεί για να πραγματοποιούμε μικροδουλειές στην κατοικία μας, όμως εάν η κατοικία μας είναι μεγάλη, ψηλή και κριθεί απαραίτητο να σκαλωθεί μεγάλος όγκος αυτής σε καμία περίπτωση δεν συμφέρει η αγορά οποιασδήποτε σκαλωσιάς.

Είμαι από επαρχία μπορώ να εξυπηρετηθώ από την εταιρεία σας?

Σχετικά με τον τομέα των ενοικιάσεων δυστυχώς δεν μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από την εταιρεία μας γιατί εμείς εξυπηρετούμε περιοχές μόνο εντός Αττικής. Αντίθετα όμως με τις ενοικιάσεις στον τομέα των πωλήσεων και βέβαια μπορεί να εξυπηρετηθείτε είτε σαν ιδιώτης είτε σαν επαγγελματίας γιατί η εταιρεία μας αποστείλει τα προϊόντα της πανελλαδικά. Κατόπιν συνεννοήσεως είτε τηλεφωνικά είτε με e-mails πραγματοποιείται η παραγγελία και τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω πρακτορείου της αρεσκείας σας στο χώρο σας παντού σε όλη την Ελλάδα. Να σημειωθεί ότι για παραγγελίες άνω των 1500€ καθαρού ποσού η μεταφορά εντός Αττικής είναι δωρεάν.

Δωρεάν μεταφορικά

Αττική αγορές €1500 άνω

Μεγάλη παρακαταθήκη

σε εξαρτήματα

Εγγύηση κατασκευαστή

χωρίς ψιλά γράμματα

100% Ασφαλείς αγορές

PayPal / MasterCard / Visa