Your Cart

Δωρεάν Μεταφορικά εντός Αττικής υπό όρους!

Περισσότερα

έχετε απορίες?

📞 +30 210 2202706

📞 +30 2294 111029

📞 6977 225227

Social

Πωλήσεις

Proskal Σκαλωσιές

Μετά από εμπειρία πολλών ετών στην ενοικίαση των ικριωμάτων και σφυγμομετρώντας τις ανάγκες της αγοράς αλλά και του νομοθετικού πλαισίου, αποφασίσαμε το 2020 παρόλα τα προβλήματα που υπέστη η χώρα μας να ασχοληθούμε με την εμπορία νέου τύπου μεταλλικών σκαλωσιών δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στις αλουμινένιες σκαλωσιές. Διαπιστώσαμε ότι ήταν ένας τομέας ο οποίος έλειπε από την Ελληνική αγορά γιατί στο μυαλό όλων μας η αλουμινένια σκαλωσιά ήταν ένα όνειρο. Ε λοιπόν όχι, αξιοποιήσαμε στο έπακρο τις γνώσεις, την εμπειρία και τις γνωριμίες μας έτσι ώστε να μπορέσουμε να προωθήσουμε στην Ελληνική αγορά εργαλεία τα οποία εξυπηρετούν και υπερκαλύπτουν τις ανάγκες και τις προσδοκίες του Έλληνα οικοδόμου αφού εμείς γνωρίζουμε καλύτερα από τον οποιοδήποτε ποιες είναι αυτές σε συνάρτηση με χαμηλές τιμές που θα τις ζήλευαν πολλές Ευρωπαϊκές αγορές.

Πλαίσιο Αλουμινίου
Πλαίσιο Αλουμινίου
Proskal Σκαλωσιές

Είναι ίσως λίγο θαρραλέο το εγχείρημα θα πουν πολλοί εμείς όμως στην Proskal πιστεύουμε ότι το μέλλον ανήκει στο αλουμίνιο και σιγά σιγά θα κατακτήσει και την Ελληνική αγορά με τον ίδιο τρόπο που κατακτά όλη την παγκόσμια αγορά.

Το συγκεκριμένο σύστημα σκαλωσιάς που εμπορεύεται η Proskal είναι ένα σύστημα αρκετά γρήγορο στη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση του καταλαμβάνει μικρό όγκο στη μεταφορά του και στην εγκατάσταση του, αυτό το κάνει ιδανικό για επισκευές στο εσωτερικό και εξωτερικό ενός κτιρίου.

Είναι κατάλληλο για την κάλυψη μεγάλων επιφανειών κτιρίων με ύψη έως και τα 26 μέτρα ενώ παράλληλα πολλοί τεχνίτες το χρησιμοποιούν για κινητές σκαλωσιές λόγω του μειωμένου του φορτίου και της ευκολίας κύλισης του.

Το ικρίωμα αλουμινίου μπορεί να είναι αρκετά ευπροσάρμοστο στην οικοδομική βιομηχανία.

Όχι μόνο η κατασκευή τέτοιων προϊόντων έχει εξελιχθεί σε αυτό που έχουμε σήμερα, έχει γίνει πολύ πιο ανθεκτικό και ευέλικτο από την έναρξή του.

Σκαλωσιές αλουμινίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και σε εργασίες βαρέως τύπου και ελαφρού βάρους.

Η εξέλιξη του ικριώματος αλουμινίου επέτρεψε τη χρήση δομών τόσο στην υποστηρικτική όψη στα κατασκευαστικά αξιοθέατα, όσο και στην αύξηση της ταχύτητας στην ανέγερση και την κατασκευή.

Το μειωμένο του βάρος μπορεί να επιτρέπει στον επαγγελματία να αυξήσει την παραγωγικότητα του, καθώς και να μειώσει τα χρονικά πλαίσια για την ανέγερση πάνω από 50%. Αυτό σαν αποτέλεσμα έχει την γρηγορότερη ολοκλήρωση των έργων, επιτρέποντας στους εγκαταστάτες να ολοκληρώσουν περισσότερα έργα σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Proskal Σκαλωσιές

Τέλος αγοράζοντας από την Proskal θα έχετε πάντα την τεχνική μας υποστήριξη και τις αμέτρητες λύσεις πού μπορούμε να προσφέρουμε επιτυγχάνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα σε συνάρτηση με προϊόντα που πραγματικά θα σας αφήσουν άφωνους.

Παρακαλούμε ζητήστε μας διαφημιστικό υλικό ή παρουσίαση των προϊόντων μας στον χώρο μας δίνοντας μας την ευκαιρία να κατανοήσετε καλύτερα τις σύγχρονες τεχνολογίες του κόσμου των ικριωμάτων.

Δωρεάν μεταφορικά

Αττική αγορές €1500 άνω

Μεγάλη παρακαταθήκη

σε εξαρτήματα

Εγγύηση κατασκευαστή

χωρίς ψιλά γράμματα

100% Ασφαλείς αγορές

PayPal / MasterCard / Visa